O firmě

Vážení příznivci leteckého modelářství,

vítáme Vás na stránkách firmy TOPMODEL CZ. Děkujeme, že jste si našli čas k jejich návštěvě a doufáme, že Vás naše nabídka zaujme.

Vyrábíme bohatý sortiment kvalitních a dle mínění mnoha zákazníků, atraktivních a dobře létajících modelů.

Naše nabídka sahá od RC házedel, EPP samokřídla, větroňů, elektroletů, motorových modelů, včetně 3D speciálů, až po makety skutečných letadel.
Všechny modely jsou dodávány perfektně zabalené s dobře proloženými jednotlivými díly, tak aby nedošlo k jejich poškození během přepravy a s obsáhlým plně ilustrovaným mezinárodním návodem (vše je vysvětleno nákresy).

Tým TOPMODEL CZ


Kdo jsme

TOPMODEL CZ je firma založená v České republice počátkem roku 2001 se záměrem vyvíjet a vyrábět velmi kvalitní rádiem řízené modely letadel, výhradně tuzemské produkce.

Naše modely vyvíjí tým konstruktérů a techniků s mnohaletými zkušenostmi jak v oblasti letectví, tak konstrukce a výroby leteckých modelů.

Firemní piloti testují a ladí různé varianty modelů, tak aby ve finále bylo zaručeno, že je vyráběn a prodáván perfektně optimalizovaný model.


Výroba

Naše výrobní prostory jsou vybaveny množstvím moderních strojů, včetně CNC frézky pro obrábění složitých součástí.
Použitá balsa je dovážena přímo ze země původu a před vlastní distribucí ke strojům je tříděna a vážena.

Naši techničtí odborníci konstruují také speciální nářadí a přípravky pro opracování, měření, montáž, zkoušení apod.

Kompozitní materiály jsou zpracovávány v oddělených vyhrazených prostorách se speciálním ventilačním zařízením za přísných hygienických podmínek. Personálně jsou zde jak zkušení výrobci modelů, tak profesionálové v oblasti kompozitních materiálů.

Pravidelně také vyvíjíme zvláštní příslušenství našich modelů, které nelze nalézt u jiných výrobců. Např. spřáhlo klapek modelu PREDATOR, karbonové nebo epoxidové ovládací páčky, apod.

Naším cílem je dodávat do všech letecko modelářských odvětví výjimečné modely velmi vysoké kvality a to jak pro rekreační polétání, tak pro špičkové soutěžní piloty.

Rádi uvítáme veškeré Vaše poznatky a připomínky k našim modelům.